حذف حساب Nayyaاین صفحه توضیح میدهد چگونه حسابی را که در برنامهٔ Nayya (ناشر: Nayya) ساختهاید حذف کنید و پس از حذف چه بر سر دادههایتان میآید.
حذف حساب از داخل برنامه- Nayya را باز کنید و به تنظیمات بروید.
- بخش حساب را باز کنید.
- روی حذف حساب بزنید.
- با حذف تأیید کنید.
حساب بلافاصله حذف میشود و این کار قابل بازگشت نیست. برنامه بدون حساب و از ابتدا روی دستگاه شما به کار خود ادامه میدهد.
حذف حساب از طریق ایمیل- به info@nayya.app با موضوع «حذف حساب» بنویسید.
- بگویید با کدام روش وارد شده بودید (Apple یا Google) و ایمیل آن Apple ID یا حساب Google چیست تا بتوانیم حساب را پیدا کنیم.
- ممکن است برای اطمینان از اینکه درخواست از طرف شماست به همان آدرس پاسخ دهیم.
حساب را حداکثر ۳۰ روز پس از تأیید درخواست حذف میکنیم و پایان کار را به شما اطلاع میدهیم.
چه چیزی حذف میشودبا حذف حساب، همهٔ آنچه زیر آن روی سرورهای ما ذخیره شده پاک میشود:
- خود حساب و پیوند آن به ورود با Apple یا Google (برای ورود با Apple دسترسی برنامه را نزد Apple هم لغو میکنیم)؛
- نمایهٔ شما: نام، تاریخ تولد، آواتار، زبان و واحدهای انتخابی؛
- تاریخچهٔ چرخه، خلقوخو، انرژی، علائم و یادداشتهای روزانهٔ دیگر، وزن و آب مصرفی، دورههای رمضان و تنظیمات اعلانها؛
- دورههای آموزشی بازشده در حساب، درسهای ذخیرهشده و پیشرفت مطالعه؛
- دستگاههای متصل به حساب و همهٔ توکنهای ورود.
چه چیزی میماند- یک شناسهٔ داخلی حساب و تاریخ ساخت آن با علامت «حذفشده» باقی میماند. اینها دادهٔ شخصی ندارند و فقط اثبات میکنند حذف انجام شده است.
- گزارشهای سرور که به شناسهٔ داخلی اشاره میکنند ۷۲ ساعت نگه داشته و سپس خودکار حذف میشوند.
- گزارش خرابیها و آمار ناشناس استفاده به حساب متصل نیستند و تابع سیاست حریم خصوصی ما هستند.
- دادههای ذخیرهشده روی گوشی شما تا زمانی که برنامه را حذف یا دادههایش را پاک کنید میمانند. حذف حساب برنامه را حذف نمیکند.
حذف بخشی از دادهها بدون حذف حسابهر روز چرخه، یادداشت، وزن یا آب مصرفی را میتوانید مستقیماً در برنامه ویرایش یا حذف کنید؛ تغییر با حساب همگام میشود. برای خروج از یک دستگاه بدون حذف حساب از
خروج از حساب در بخش حساب استفاده کنید.
پرسشهابه
info@nayya.app بنویسید.